Диетолозите съветват да пием вода с лимон всяка сутрин. Ето защо: Забавя

...
Диетолозите съветват да пием вода с лимон всяка сутрин. Ето защо:
Забавя
Коментари Харесай

Вода с лимон сутрин: Доказани ползи за тялото

Диетолозите съветват да пием вода с лимон всяка заран. Ето за какво:
Забавя стареенето на кожата и косата
Наситена с витамин С от лимона, водата влияе върху повредените кожни кафези, подкрепя тяхното възобновяване, понижава петната и дълбоките бръчки. Изпълнена с потребни детайли, кожата се възвръща от вътрешната страна, което оказва помощ в битката с някои кожни недостатъци (пъпки, черни точки и други петна).

Тялото се възвръща по-добре след боледуване
Ако венците ви кървят, напълнете чаша с топла вода и прибавете лимонен сок. Ще забележите, че след минута изплакване кървенето стартира да понижава. Този пречистващ резултат на водата с лимон също оказва помощ на тялото да се възвърне след заболяване.
Имате ли висока температура или болки в гърлото? Водата с лимон има удобен резултат върху положението на лигавицата и оказва помощ да се отървете от бактериите. Подуване, болки в корема или конвулсии? Вземете чаша топла вода и прибавете лимонен сок. Това ще помогне за възстановяване на храносмилането.

Укрепва вътрешните органи
Искате ли да си осигурите прилив на енергия за деня, да подсилите имунната си система? Водата с лимон оказва помощ за повишение на имунитета, като предотвратява или противодейства на заболяването. Всеки, който пие доста от тази вода денем, доста улеснява работата на бъбреците си.
Ако имате астма или бронхит, тогава водата с лимон може да ви помогне. Разбира се, казусът няма да изчезне, в случай че пиете единствено чаша вода с лимон дневно, само че това ще помогне за възстановяване на работата на дихателната система.

Ако ще пиете вода с лимон постоянно, тогава го правете със сламка. По този метод можете да отбраните емайла на зъбите си.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР